entries / profile / wanna know a secret / tagboard / refresh
Datang
20 October 2013 // Sunday, October 20, 2013


Datang nak bersih kan habuk2.sarang2 yang ada, huh. Yang ni memang berhabuk sesanggat, dah banyak episode yang tak tertulis. Sekarang tengah usaha menaip apa yang termampu hehee. 

Okay, here we go. Esok dah isnin, maksud? Kerja. Kerja. & kerja. Harus jugak, untuk mencari duit tabung sendiri. Jangan sesenang jer mulut hang ngate mak bapak aku spon pegi kerja, minyak makan tanggung sendiri hokeh? Eh, melalut ke sana.

Isnin. Esok. Memang tak ready lagi dari emosi, semangat, fikiran. Isnin2 sebelum ni memang de plan ape nak buat permulaan minggu bekerja but tomorrow? I don't feel anything😭😭😭

Huh. redah jer la, jam dah akhir. Dari dulu memang biasakan diri, 8 jam harus masa tidur tu. eh ! bukan harus, musti hokeyh. Kbai👋

Leave a comment? // 0 Comment(s)



Call me ATEN. Officially 20 on 21 dec 2012.
I ♥ my RAHMAD ,my family & my friend.

{♥} out with my syg rahmad :D
↑