entries / profile / wanna know a secret / tagboard / refresh
sad mode.
18 October 2010 // Monday, October 18, 2010



sekarang aku memang rasa macam tok.sad ! sad ! sad ! and aku mok ilak padah cam tok 'JUST LEAVE ME ALONE OK?stress giler.aku tauk ya salah aku tapi sik boleh ka kau maaf kan aku? SEMUA MANUSIA BUAT KESALAHAN BHA.dah sik dapat ka ,maaf kan aku ?mun lah aku ada sayap kan best,sayap kedak burung ya.aku mok terbang jaoh-jaoh tinggalkan orang yang sakitkan aku,yang buat aku sedeh.mok gilak-gilak ! ! i hope .tadik aku cakap dengan ezaty(my cuz) yg aku mok pergi terbang jaoh-jaoh then nya cakap dengan aku,nya mok ekot juak.ehehe.juh la,kita terbang jaoh-jaoh.sapa mok ekot? ehehehe.mun juak dapatkan ? :)

I smiled, but no one knows that my heart was hurt ! !



Leave a comment? // 0 Comment(s)



Call me ATEN. Officially 20 on 21 dec 2012.
I my RAHMAD ,my family & my friend.

{♥} out with my syg rahmad :D