entries / profile / wanna know a secret / tagboard / refresh
its monday :D
11 July 2011 // Monday, July 11, 2011



Assalamualaikum & salam sejahtera :D

*gambar yang tak ada kena mengena dengan entry :p


Hai all ! macam mane hari korang hari ni? mesti macam-macam jadi kan? hihi hari aten macam biasa je la sebab seminggu yang lepas aten study week dan tak ada turun kelas.Study week kata kan hihi ;D so minggu ni aten exam week, bukan sebarang exam tau. its final exam ! ! hihi tapi aten ada exam hari selasa-taxation dan khamis- financial acc. Harap-harap aten dapat result yang lagi baik dari sem lepas untuk dad & mum aten. Takut diorang kecewa dengan aten, diorang kan dah beli laptop untuk aten & hati aten dah happy. nak jugak happy kan diorang ;D wish me luck guys !


Tak lupa jugak, hari ni kan 11072011. our month anniversary ! hihi tak nak cakap banyak la,ni untuk Rahmad bin Basri !


p/s:: dear Rahmad,i love you so much ! :*



Leave a comment? // 0 Comment(s)



Call me ATEN. Officially 20 on 21 dec 2012.
I my RAHMAD ,my family & my friend.

{♥} out with my syg rahmad :D